Provocarea Picantă din Bucătăria MasterChef
Pasiune, ambiție și curaj sunt ingredientele esențiale ale celei mai râvnite bucătării din țară, iar concurenții MasterChef sunt pregătiți să facă față provocărilor. În această seară, de la ora 20:30, cei trei chefi vor lansa o provocare culinară care va include arome din diverse colțuri ale lumii. Concurenții vor trebui să prepare preparate picante folosind trei tipuri de ardei iute, alegând dintre bucătăria indiană, chineză sau mexicană.
Gina Pistol le va explica concurenților că trebuie să creeze un preparat autentic, dar echilibrat: „Trebuie să gătiți un preparat picant din India, China sau Mexic. Atenție, nu căutăm farfurii imposibil de mâncat. Vrem intensitate, dar și gust.” Chef Sorin Bontea a adăugat că fiecare bucătărie are specificitatea sa: „Aceste trei bucătării sunt pline de condimente, iar spicy-ul din China este diferit de cel din Mexic.”
Florin Dumitrescu a întărit provocarea, afirmând că el și Cătălin Scărlătescu iubesc senzațiile tari și le-a oferit concurenților o alegere provocatoare: „Ori omorâți un chef, ori primiți aplauze de la doi. E alegerea voastră!” Concurenții vor pregăti două porții identice, iar întrebat de ce a ales să gătească creveți în loc de vită, Ștefan Măchiță a spus: „Dacă facem două farfurii, una o să trebuiască să fie mâncată de noi și mai bine mănânc creveți decât vită!”
Rămâne de văzut cine va face față testului picant și cine va intra la testul sub presiune. Ediția de astăzi din MasterChef promite a fi una plină de emoții și arome intense, iar telespectatorii sunt invitați să se alăture competiției, în fiecare luni și marți, la PRO TV și pe VOYO.