SC Arimex Comexim 2000 SRL oferă un meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene
SC Arimex Comexim 2000 SRL, furnizor de servicii de catering pentru spitalele din Constanța, anunță un meniu special dedicat pacienților internați, cu ocazia zilelor de 1 și 2 mai. Preparatele au fost concepute pentru a aduce bucurie și gust în aceste zile festive, respectând în același timp nevoile nutriționale ale pacienților.
Meniul special pentru 1-2 mai
Mic dejun:
– Ceai de fructe de pădure cu lămâie
– Ceai de mentă
– Unt, șuncă de Praga, crenvurști din piept de pui
– Cașcaval, brânză proaspătă de vaci, urdă
– Brânză topită cu cașcaval, gem de căpșuni, ardei gras
Supliment ora 10:
– Biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, lapte cu cacao, kefir
Prânz:
– Supe și ciorbe:
Ciorbă țărănească de purcel, supă de pasăre cu găluște din griș, supă de legume cu smântână, supă de legume cu orez, supă de legume cu fulgi de ou, supă de legume strecurată.
– Feluri principale:
Mititei la grătar cu piure de cartofi și muștar, piept de pui dezosat la cuptor cu orez și legume, tocăniță de cartofi cu cârnați proaspeți, brânză proaspătă de vaci cu piure de cartofi, file de șalău cu cartofi natur și sos de lămâie, pulpe de pui la cuptor cu legume sotate, pilaf cu brânză proaspătă de vaci.
Desert:
Prăjitură cu fructe, Eugenia, biscuiți populari
Salate:
Salată de sfeclă roșie, salată de gogonele
Supliment ora 16:
Mere coapte, compot de fructe, căpșuni, pepene galben, pepene roșu, portocale, banane, mere, iaurt, lapte
Cină:
Ceai de fructe de pădure cu lămâie, mămăliguță cu brânză feta și smântână, cartofi gratinați cu brânză proaspătă de vaci, budincă de orez cu fructe, pulpe de pui rumenite la cuptor.
Desert cină:
Biscuiți simpli
Mesaj de încurajare pentru pacienți
Compania a transmis și un mesaj spiritual pacienților internați, dorindu-le însănătoșire grabnică și binecuvântări: „Hristos a înviat! Ne rugăm ca bunul Dumnezeu și Maica Domnului să le tămăduiască sufletele și trupurile, să le ofere puterea de a face față greutăților.”
Administratorul Camelia Ghioc a mulțumit partenerilor care au contribuit la realizarea acestui meniu festiv, subliniind importanța colaborării în îmbunătățirea experienței pacienților. „Mulțumim echipelor Dobrogea Grup SA și altor parteneri pentru sprijinul acordat,” a adăugat aceasta.