Turiștii aduc mâncare în camerele de hotel din Mamaia
Hotelierii din Mamaia sunt nemulțumiți de comportamentul unor turiști care aduc alimente în camerele de hotel, preferând să mănânce acolo pentru a evita cheltuielile mai mari la restaurante. Această practică afectează industria hotelieră, conform declarațiilor lui Nicolae Bucovală, președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța.
Bucovală a subliniat că hotelurile au investit substanțial pentru a oferi servicii de calitate, dar problemele persistă. „Avem toate supermarketurile în stațiuni, ceea ce nu e normal. Turiștii vin cu sacoșa, intră în camere, și apoi apar furnicile și alte probleme, iar noi suntem amendați pentru acestea”, a explicat Bucovală.
Cristian Popescu Piedone, prezent la evenimentul de lansare a Comandamentului Litoral 2025, a recunoscut că aceste probleme sunt reale și a împărtășit experiența sa din domeniul HoReCa, subliniind importanța unui dialog mai bun între autorități și industria hotelieră.