Mihai Bendeac vorbește despre accesele de violență din copilărie cauzate de bullying
Actorul Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unui podcast moderat de Jorge, în care a discutat despre experiențele traumatizante din copilăria sa, legate de bullying. Bendeac a recunoscut că aceste agresiuni au dus la reacții violente pe care nu le putea controla, ceea ce îl speria profund.
„Niște accese de violență pe care le-am avut m-au speriat cel mai tare la mine. Primul acces de violență pe care l-am avut, l-am povestit și în cartea mea, a fost pe vremea când eram copil și eram victimă a bullying-ului. Mă trezeam noaptea, deveneam foarte violent și tot aruncam o batistă. Dădeam cu pumnii în mine și tot aruncam batista aia ca să descarc cumva”, a mărturisit el.
Bendeac a subliniat că astfel de comportamente nu sunt izolate, remarcând că, în multe cazuri, copiii afectați de bullying pot dezvolta probleme serioase. „Dacă la vârsta aia trăiești așa ceva și trăiești în acea groază permanentă, e foarte greu. La mine au apărut aceste descărcări nocturne, de care de-a lungul timpului am mai scăpat. Nu le mai manifest în public de ani de zile”, a adăugat actorul.
În final, Mihai Bendeac a oferit un sfat adolescenților care se confruntă cu bullying: „Să își monteze o cameră ascunsă. Să suporte timp de două săptămâni cu stoicism ceea ce suportă. Apoi să facă testimoniale și să publice situația pe YouTube”.
Mihai Bendeac vorbește despre violența din copilărie cauzată de bullying
Mihai Bendeac a dezvăluit recent experiențele sale traumatizante din copilărie, accentuând efectele negative ale bullying-ului. Actorul a mărturisit că, în momente de furie și frustrare, ajungea să își provoace durere fizică, „dând cu pumnii în mine”.
În plus, Bendeac a menționat că, pentru a face față acestor emoții intense, simțea nevoia să arunce o batistă, un gest simbolic care reflecta lupta sa interioară și încercările de a-și gestiona stările de anxietate.
Aceste mărturisiri subliniază impactul profund pe care bullying-ul l-a avut asupra dezvoltării sale emoționale, oferind o perspectivă sinceră asupra dificultăților întâmpinate în copilărie.